Pairdirect

 • BAM Huis Ulestraten

  I.o.v. BAM Bouw en Techniek een luchtbehandelingskast geleverd voor BAM huis Ulestraten voor een luchtdebiet van 3000 m3/h. Kast is uitgevoerd met DX koeling en volledig geïntegreerde regeling. In dit project heeft Pairdirect eveneens de inblaasroosters geleverd.

 • Roompot Schaijk

  Roompot Vakantieparken heeft een prachtig nieuw vakantiepark gecreëerd in Schaijk met een echt indoor Speelpark. Pairdirect heeft i.s.m. Bender Luchttechniek zorggedragen voor de klimaatbeheersing en hiervoor een 3-tal luchtbehandelingskasten geleverd met WTW voorziening. In totaal wordt er 13.500 m3/h aan lucht gebalanceerd in werkelijk een prachtig paviljoen voor optimaal vakantiegenot.

 • Jheronimus Academy of Data Science (JADS) 's-Hertogenbosch

  In het voormalig kloostergebouw van Marïenburg te Den Bosch heeft Kadans Science Partner de complete renovatie gerealiseerd ter huisvesting van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS). Een initiatief van de Universiteit van Tilburg en de Technische Universiteit van Eindhoven. Beide universiteiten hebben gezamenlijk besloten om op deze monumentale locatie in het Hart van ’s-Hertogenbosch een Data Science cluster op te bouwen met internationale allure.

  In dit zeer ingrijpende bouwproces waarbij het monumentale pand is gestript en vervolgens volledig opnieuw is ingericht naar de laatste eisen en wensen heeft Pairdirect het Leeuwendeel van de luchttechnische appendages geleverd (o.a. brandkleppen, volumestroomregelaars, geluidsdempers) in de periode liggend tussen 2016/2017.

 • GGZ Veghel

  GGZ Oost Brabant heeft medio 2017 het Regionaal Gezondheidscentrum aan de Burgemeester De Kuijperlaan in Veghel omgebouwd naar 54 zorgappartementen.

  Het betreft ruime eenkamer-appartementen met een eigen keukenblok en douche en toilet van zeker 35 vierkante meter. Een centrale ontmoetingsruimte, een kookstudio en algemene voorzieningen waar 24-uurs zorg mogelijk wordt gemaakt.

  Bij dit transitieproject heeft Pairdirect i.o.v. Strukton alle appendages mogen leveren zoals brandkleppen, regelkleppen (Constant volumeregelaars/ Variabel volumeregelaars), alsmede alle perforatieroosters.

 • Genmab Research & Development Center Utrecht

  Nieuwbouw van het Genmab Research & Development Center te Utrecht; gebouwd volgens BREEAM- Excellent certificaat. In dit nieuwe moderne pand wordt onderzoek gedaan naar en gewerkt aan de ontwikkeling van therapeutische antistoffen, met name voor de behandeling van kanker. Het gebouw bestaat uit onderzoeksfaciliteiten, kantoren, laboratoria en faciliterende ruimtes voor studie en onderzoek.

  Pairdirect heeft alle wervelroosters geleverd die geïntegreerd zijn met het klimaatplafond van Inteco. Opdrachtgever: Klimaatservice.

 • Kindercluster Ibisdreef

  Het Kindercluster Ibisdreef in Utrecht bestaat uit twee basisscholen, een ontmoetingsruimte, ouderlokaal, VVE en een gymzaal. Het project was een Engineer en Build traject waarbij een realisatie van lage exploitatiekosten en een goed binnenklimaat kern van de opgave waren. In dit kader heeft Pairdirect in opdracht van Breman Installatiegroep de volgende componenten mogen leveren voor het variabele luchtreguleringssysteem: Variabel volume regelaars, Brandkleppen, perforatieroosters.

  De scholen zijn overhoeks geplaatst, waardoor ze beiden optimaal in het zicht liggen. Het gebouw heeft geen voor- en achterkant, maar een formele zijde met hoofdentree en een informatie zijde voor de kinderen. Daar liggen de entrees van de scholen en vormt het schoolplein samen met het openbare groen een mooie speelplek.

 • Hoftoren den Haag

  De Hoftoren in Den Haag, is met 142 meter het twee na hoogste gebouw van Den Haag. Het kantoorpand telt 31 etages, waarvan het grootste deel gebruikt wordt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap dat hier sinds september 2003 is gehuisvest. Het pand dat als bijnaam De vulpen heeft is eigendom van de Rijksgebouwendienst. In 2016 is het gehele gebouw gemoderniseerd waarbij opnieuw gekeken is naar de technische installaties. Pairdirect heeft invulling gegeven aan de levering van alle brandwerende vlinderkleppen en brandkleppen op alle verdiepingen.

 • Activum Hoogeveen

  Activum is een activiteitencentrum met twee sporthallen, een gymzaal en een sportcafé.

  Het compacte en duurzame gebouw vormt het hart van onderwijs & sportcampus Bentickspark in Hoogeveen. De sportfaciliteiten zijn overdag bestemd voor sportonderwijs, ’s avonds en in het weekend zijn die beschikbaar voor sportverenigingen en (sport)evenementen. Op de 1ste verdieping wordt langs de sporthallen en de gymzaal een rondgang aangelegd. Pairdirect heeft voor het Activum in samenwerking met Breman Zwolle en GMM Luchttechniek zorggedragen voor de brandkleppen voor dit complex.

 • Mepavex Logistics (Meeus Group)

  Mepavex Logistics is een logistiek bedrijf met meer dan 135.000 m2 aan hoogwaardige opslagfaciliteiten. De afgelopen decennia heeft Mepavex Logistics zich ontwikkeld tot een allround dienstverlener met tal van specialisaties.

  Mepavex Logistics heeft faciliteiten op het gebied van de opslag van chemicaliën (PGS15 / BRZO-bedrijf (Besluit Risico zware ongevallen)), op het gebied van consumentenverpakkingen (kartonnen verpakkingen voor de voedings- en tabaksindustrie) en op het gebied van geconditioneerde opslag (koel en vries); Ompakfaciliteiten voor zowel droge als natte stoffen (ook ADR) completeren het brede logistieke gamma.

  In dit kader heeft Mepavex een nieuwe state-of-the-art PGS 15 (opslag gevaarlijke stoffen) opslaghal gerealiseerd; Noordland 12. Pairdirect heeft in samenwerking met Wielaard Techniek BV Mepavex voorzien van de motorgestuurde brandkleppen voor deze faciliteit.

  [April 2018] I.s.m. Wielaard Techniek een Luchtbehandelingskast met ingebouwde warmtepomp geplaatst (15.000 m3/h)

 • Summa College Eindhoven

  Renovatieproject waarbij er voor het Summa College in Eindhoven in alle vertrekken rondom het Atrium nieuwe plafond Wervelroosters zijn geïnstalleerd. In onderling overleg uitgevoerd met Huisman en van Muijen en Engie (voormalig Cofely).

  Het Summa College heeft 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt een grote diversiteit aan opleidingen en cursussen.

Artikelen 1 tot 10 van 19 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2